onsdag 29. september 2010

Ark til inspirasjon


For noen uker siden ble jeg invitert i bursdag til ei vennine og da dukker jo spørsmålet om hva man ønsker seg. Som de fleste andre damer i tretti årene så har man jo stort sett det man trenger. Helt siden i  sommer har jeg vært inspirert til å dekorere bokser. Da jeg gikk og snuste etter ark på Bikuben her forleden så kom jeg over noen fantastikse ark i mørke lilla og svart som bare ropte "ta oss og bruk oss". Disse arkene inspirerte meg til å dekorer en boks, men jeg er av den typen som ikke lager noe om jeg ikke har et formål eller et tema, så da passet det meg ypperligt at denne bursdagsfeiringen dukket opp.
  Boksen ble først grunnet med sølv maling (å male en hel boks med en liten pensel er ganske så knølete og tidkrevene, bruk en med grei størrelse) deretter målte jeg opp og limte på arkene. Inne i lokket pyntet jeg med et passende kort med en elegant dame, et klistremerke med et utsagn om venner, "totally cute" skrift og masse svarte plastikk perler som jeg rammet inn det hele med. 
I bunnen av boksen limte jeg inn et klistremerket med et utsagnt til om venner og en stol som jeg klippet ut av mønster arket som var hovedkilden til inspirasjonen i dette prosjektet. Uten på boksen pyntet jeg med sommerfulger fra et glansebilde ark og smykker jeg har kjøpt billig på  blant annet Acessorize og klipt fra hverandre. Jeg har også brukt skrift stempler for å få frem en litt mer tredimensjonalt følelse på arket. Rundt lokket har jeg brukt en sort og bred sexy blonde. Toppen av boksen ble dekorert med en stor vinge som ble malt i samme sølv farge som resten av boksen, et tegn på frihet. Med litt perler "swirl" og et "memorie" rub on på plass var boksen ferdig og klart for å gis borte.  Bursdagsbarnet fikk også et gavekort på en kinotur og godis. Denne ivrige scrapperen ble så fornøyd med resultatet at det var med en tåre i øyekroken hun gav fra seg boksen til en meget fornøyd mottaker. 

5 kommentarer:

 1. Hurra!! Dette var virkelig flott!! Velkommen som blogger.

  SvarSlett
 2. Du veit det Karianne at jeg som regel kan overtale, selv om det tar litt tid.
  Takk, Kristine. Det er utrolig hva man kan gjøre med litt papir og lim.

  SvarSlett
 3. Bærre lækkert o du kreative skjel.

  SvarSlett