1 serving
1/2 pound of grounded beef (makes two hamburgers)
salt, pepper and chili powder.
2 pita- or hamburger bread
2 sliced and fryed (cooked) white mushroom
cucumber
tomatoes
rings of red union
fresh basil
2 large sliced and baked potatoes
Mix the grounded beef with the seasoning and make two burgers. Fry the white mushrooms until done then fry the burgers in a warm pan 3 minutes on each side.
To make the chips, slice the potatoe in thin slices. Rince and dry the slices before putting them in a large baking pan. Season with salt and pepper. Bake the chips in the owne on 440 F. for 10-15 minutes. Serve the burger with the toppings of your choice, chips and ketchup.
1 porsjon.
300 gram kvernet kjøttdeig
salt, pepper og chili pulver
2 skivede sjampinjonger
agurk
tomater
ringer av rød løk
2 pitabrød eller hjembakte rundstykker
2 skivede poteter
Bland kjøttdeigen og krydderet og lag to hamburgere. Stek sjampingnongene og deretter stek hamburgerne på sterk varme, 3 minutter på hver side.
Skjære potetene i tynne skiver, skyll og tørk dem godt før de legges i en lang panne. Ha på krydder og stek de på 230 grader i 10-15 minutter.
Server hamburgerene med ønsket tilbehør, potet skiver og ketchup.
Enjoy!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar